Onart

Şirket Hakkında
ONART hep 3 Ekim'de ilk günden bu yana heyecan, inanç ve bağlılığını korumuş bir şirket, 1993 hedeflerini geçmişte belirlenen imza atmış olan.
olduğunu ONART şimdi alanında küresel bir oyuncu olmayı hedefliyor
karşılaşılan sorunları çözmek için yenilikçi yollar bulmak tüm çalışanlar tarafından paylaşılan Onart ruhudur. Onart başarısı ticari kaygılar üzerinde en doğru yöntemleri kullanarak projelerin gerçekleşmeleri tutmak yatıyor.
ONART bina blokları ve hedefler:
Modern ve fonksiyonel tasarımları ile Tekstil Mimarisine çağdaş çözümler sağlamak.
evrensel bir yaklaşımla geleneksel saygı getirmek.
Doğru gereksinimlerini dikkate alarak optimum çözümler sağlamak.
Dünya standartlarında profesyonel bir şekilde projelerin gerçekleşmeleri.

ONART, çünkü akıllıca bir seçimdir:
ONART, ayak tutar özümser ve Tekstil Mimarlık sektörünün dünyada çok son gelişmeleri uygulayan bir yüksek teknoloji firmasıdır.
Dünya standartlarında proje geliştirme, imalat ve uygulama bir altyapıya sahiptir.
uluslararası eğitimli ve deneyimli yönetim ekibi en iyi dünya uygulamaları getiriyor ve modern ve plan merkezli proje yönetimi yol açar.
ISO 9001 akredite: 2000 kalite standardı. ONART kalite kararlıdır. Şirket çalışanları süreçlerinin tamamında kalite önlemleri almak için istekli. 2004: Aynı zamanda ISO 14001 akredite olmuştur. ONART çevreye duyarlı bir şirkettir.
Müşteri odaklı felsefesi içtenlikle tüm çalışanlar tarafından kabul edilir bir şirket kültürüne sahiptir.
Bu Katalonya Teknik danışmanlık Üniversitesi (Barcelona) ve Tekstil Mimarisi sektöründe güncellenen gelişmeler ile işbirliği yapmaktadır.
olası sorunları önlemek için, ONART membran ve çelik yapı, detay mühendislik, aynı çatı altında membran ve çelik ve ereksiyon imalat tasarımı, kavramsal tasarım üzerine hizmet vermektedir.
ONART uzun ayakta ve homojen dikişler için frekans kaynak tekniği üksek kullanılan sektöründe bugüne kadar kuruluşundan gelen, her zaman vardır.
Onart
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Asma germe membran fiyat, Membran sistem detayları , Tekstil cephe detayı , Tekstil çatı mimari örnekleri , Anfitiyatro cephe çatı, Germe Branda
İletişim Bilgileri
Firma: Onart
Sektörü: Teknoloji » Aksesuarlar
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Onart
Adres: Bosb Bakırcılar Sitesi, Karanfil Cad, No:21 K:2, Beylikdüzü, 345254 Istanbul, Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8750710
Web Sitesi: http://www.onart.com.tr
Ürünleri
Etfe sistemler, Asma germe sistem fiyat, Asma germe sistem detayları , Membran sistem detayları , Tekstil çatı mimari örnekleri
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Onart firma bilgileri. Onart adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Onart ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Onart firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.