Optimum Enerji

Şirket Hakkında
2001 yılında yürülüğe giren 4628 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu çerçevesinde faaliyetlerine devam eden Optimum, elektrik enerjisini mevcut elektrik tarifelerinden daha ucuz ve ekonomik koşullarla sağlamakta ve müşterilerine farklı indirim imkanları sunmaktadır.

Optimum Enerji olarak uzman kadromuz ve yürütülen faaliyetler ile sektörel gelişmeler yakından takip edilmekte ve yapılan analiz ve çalışmaların neticesinde müşterilerimize en uygun teklifler oluşturulabilmektedir. Optimum Enerji; Ülkemizin önde gelen ve köklü kuruluşlarından olan Yüksel Holding bünyesinde oluşturulan Yüksel Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş.'nin ana bayisidir.
Optimum Enerji
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Optimum Enerji
Sektörü: Enerji » Enerji Dağıtım
İkincil Sektörü:Enerji » Enerji Üretim
Yetkili Kişi: Hakan Servet Yüksel
Adres: Bağdat Cad. No :418 1-a Suadiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7049426
Web Sitesi: www.indirimlielektrikal.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Optimum Enerji firma bilgileri. Optimum Enerji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Optimum Enerji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Optimum Enerji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.