Oringsan Sızdırmazlık Keçeleri Konya

Şirket Hakkında
ORİNGSAN;eşanjör plaka contaları, kelebek vana contaları, vakum vantuz contaları, mekanik salmastra, santrafüj kömürleri, separatör keçeleri, dolum ve rakor contaları, süt kazan kapak contaları, diyafram, membral çeşitleri, pnömatik piston keçeleri, o'ring, karering, nutring, u-v kup ve paking çeşitleri, vibrasyon bağlantı takozları, filtre klemp bağlantı contaları, fren vestinavuz körükleri, piston lif keçeleri, mühendislik plastikleri, poliüretan kaplin çeşitleri, silikon, nbr- hortum, lama profiller, poliüretan ve silikon levhalar, poliüretan ve silikon teker merdane kaplama, krom taşıyıcı askı aparat çeşitleri ile diğer sızdırmalık elemanlarından oluşmaktadır.
Oringsan Sızdırmazlık Keçeleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oringsan Sızdırmazlık Keçeleri Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Araba Parçaları
Yetkili Kişi: Mehmet Dolapcı
Adres: Selcuklu Cad. Topkapı San. No: 79 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2334433
Web Sitesi: www.esanjorplakacontasi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oringsan Sızdırmazlık Keçeleri firma bilgileri. Oringsan Sızdırmazlık Keçeleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oringsan Sızdırmazlık Keçeleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oringsan Sızdırmazlık Keçeleri Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.