Otokoç Otomotiv A.ş

Şirket Hakkında
OTOKOÇ Otomotiv’in Satış Noktası olmak ister misiniz?

Müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri temin etmek için büyük bir tedarik ağıyla iş ortaklığı yapıyoruz. Sürekli olarak ürün çeşitliliğimizi arttırmak adına yeni projelerde işbirliği, yeni Bayiler ve üreticilerle birlikte çalışma imkânı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yüzden Bayimiz olmak isteyen firmalar için bu süreci anlaşılabilir, hızlı ve olabildiğince basit yaptık.

Bu sayfada bir iş sahibinin OTOKOÇ Otomotiv’in Satış Noktası olmak için atması gereken adımları paylaşıyoruz.

Bayi adayı olmak için ne yapılması gerekli?

OTOKOÇ Otomotiv ile ticari iş ortaklığı kurmak isteyen Bayilerin online başvuru formunu eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

Başvuru formunuz doğru ve eksiksiz doldurulmuş ise, formunuzdaki bilgiler ürünlerinizi değerlendirecek olan ilgili Toptan Yedek Parça Bölge Müdürlüğünün kategori yöneticisine yönlendirilecek ve size sürecinin ilerleyen adımlarını bildiren ya da Bayilik talebinizin olumlu/olumsuz olduğunu bildiren bir e-mail gönderilecektir.

Eğer başvuru formunuz eksik ise, gerekli bilgilerin sizden talep edildiğini veya yeniden başvuru formunu iletmenizi bildiren bir e-mail tarafınıza gönderilecektir.

OTOKOÇ Otomotiv’i tanımak?
Otomotivle ilgili tüm çözümleri tek çatı altında müşterileriyle buluşturan Otokoç Otomotiv, toptan yedek parça ve aksesuar satışı, hizmeti sunmaktadır.
Kurulduğu günden beri; her zaman “Koşulsuz müşteri memnuniyeti” ilkesini ön planda tutan ve bu yaklaşımı ile 2004 yılında Ulusal Kalite Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır.
Otokoç; Toptan Yedek Parça organizasyonu ile İstanbul (Beylikdüzü ve Küçükyalı), Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa illerinde yer alan şubeleri ile hizmet vermekte olup, bir yandan da yeni yatırımlarla genişlemeye de devam etmektedir.
(Toplam 25.000 m2 kapalı alanda 6 şehirde ve 7 Depo-Şube )(alıntı. https://www.otokoc.com.tr/Sayfalar/40/Otokoc-Hakkinda/Tarihce.aspx )
En iyi şekilde OT
Otokoç Otomotiv A.ş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otokoç Otomotiv A.ş
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Araba Parçaları
Yetkili Kişi: Otokoç Otomotiv A.ş
Adres: Aydınevler Mah Dumlupınar Cad No 60 Maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5879724
Web Sitesi: www.birmot.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Otokoç Otomotiv Tic. Ve San. A.ş. Bayilikler Veriyor
OTOKOÇ Otomotiv’in Satış Noktası olmak ister misiniz? Müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri temin etmek için büyük bir tedarik ağıy...
Otokoç Otomotiv A.ş firma bilgileri. Otokoç Otomotiv A.ş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otokoç Otomotiv A.ş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otokoç Otomotiv A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.