Otorapor Araç Muayene Ve Ekspertiz Hiz. San. Tic. A.ş

Şirket Hakkında
BİZ KİMİZ?
OTORAPOR, teknik cihaz, ekipman ve robotlarla ikinci el araçların kaza/arıza durumlarını test ve muayene edip detaylı oto ekspertiz raporu düzenleyen, Türkiye’nin ilk profesyonel, tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kuruluşu ve ikinci el oto test check-up merkezidir.

2007 yılında İstanbul’da faaliyete başlayan OTORAPOR, bugün ülke çapına yayılmış bayi ağı ile birçok yerli ve ithal aracın alım – satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmektedir.

OTORAPOR, 2012 yılında Amerika Birleşik Devletleri oto ekspertiz ve servis teknisyenleri sertifikasyon kuruluşu ASE ve Almanya’nın oto ekspertiz otoriteleri KÜS ve GTÜ ile yaptığı görüşmeler sonucunda kurumsal yapıya geçerek son teknoloji ürünü cihaz, ekipman ve robotları bünyesine katmıştır.

Şu anda Bostancı, Maltepe, İkitelli, Pendik, Ümraniye, Sakarya, Maslak, Zeytinburnu, İstoç, Kavacık, Kurtköy, Çorlu, Gebze, Sakarya Adapazarı, Kocaeli İzmit, İskenderun, Antalya Kepez, İzmir Bornova, İzmir Gaziemir, Bursa, Ankara Pursaklar şubeleri ile hizmet veren OTORAPOR, bayi ağını franchise yolu ile her geçen gün daha da genişletmektedir.

OTORAPOR 2016 senesinde yatırım almıştır. iLab holding bünyesinde faaliyet gösteren arabam.com OTORAPOR'a yatırım yapmıştır. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto ekspertiz merkezidir.

OTORAPOR şubelerinde kullanılan tüm cihazlar TÜV, TSE, ISO ve CE belgelidir. Servisler ise TÜV Austria, TÜV SÜD, Türk Akreditasyon TURKAK, SG, UKAS, NAVIGA, ISO 9001:2008, ISO 18001:2007, ISO 14001:2004, ISO 10002:2004 ve diğer tüm kalite standartlarına sahiptir. Ayrıca OTORAPOR şubelerinde çalışan teknisyenlerin tamamının da eğitim ve uzmanlık sertifikaları mevcuttur.

OTORAPOR’un hiçbir kurum, galeri, araç satış firmasıyla anlaşması ya da sözleşmesi yoktur. Alıcıya ve satıcıya eşit mesafededir.
OTORAPOR’da araç tamiri, alım satım ve aracılık yapılmamaktadır. OTORAPOR’un uzmanlığı sadece otomobil ekspertizid
Otorapor Araç Muayene
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otorapor Araç Muayene Ve Ekspertiz Hiz. San. Tic. A.ş
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Galerileri
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: İlker Özkan
Adres: Ziyagökalp Mah. Atatürk Bulvarı (bankalar Cad.) Üzümcü İş Merkezi No:72/a Başakşehir İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5499336
Web Sitesi: www.otorapor.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Otorapor Araç Muayene firma bilgileri. Otorapor Araç Muayene adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otorapor Araç Muayene ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otorapor Araç Muayene Ve Ekspertiz Hiz. San. Tic. A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.