Öz Özler Deri Mamülleri Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Alanında ilk kez ISO 9001:2008 ve TSE kalite belgelerine sahip olma özelliğiyle Öz Özler ; 1982'den buyana sektörün önde gelen deri üreticileri arasında yer alıyor. Müşteri isteklerine uygun tasarımları ve pazarın talebine hızla cevap verebilmesiyle her geçen gün adını siz değerli dostlarımıza biraz daha duyurmuştur.
Öz Özler Deri'nin ürün portveyinde ; bay - bayan cüzdanları , bayan çantaları , evrak çantaları, seyahat çantaları, anahtarlıklar, Portföy, Ayakkabı, Deri giyim, kemerler, Spor Çantalar, bond - pilot çantaları, kişisel ve ofis kullanımı için çeşitli deri aksesuarları yer almaktadır. Öz Özler deri kullanmanın ayrıcalığını ve avantajını ürünlerinde sonuna kadar yaşatıyor. Ürünlerin tasarımı Öz Özlerin kendi bünyesinde yetenekli tasarımcılar tarafından yapılmakta ve sürekli yeni tasarımlar ortaya çıkarılmaktadır.
Öz Özler Deri’nin İstanbul’da 6 mağazası bulunmaktadır. Türkiye Genelinde toplamda 1372 Satış noktasında, Yurt Dışında 144 satış noktasında ürünlerimiz siz dostlarımızın beğenisine sunulmaktadır. İç ve dış piyasalarda tercih edilen markalarımız , Guard , Diga , Özder , Paratik isimleriyle tüketici ile buluşmaktadır.Parakende mağzalarımızda sadece GUARD markasıyla hizmet verilmektedir. Avrupa, Orta Doğu ve Rusya gibi bir çok ülkeye ihracat yapılmaktadır. Öz Özler , sürekli olarak Türkiye, Almanya ve İtalya'da yapılmakta olan uluslararası deri fuarlarına katılmakta ve seçkin koleksiyonları dünya ve Türkiye pazarına sunmaktadır. Öz Özler Deri Ürünleri, Türkiye ve Dünya pazarındaki hakedilmiş saygın yerini almak, kalitenin sembolü haline gelmek ve saygın bir marka olarak anılmak için, kendini sürekli geliştirmektedir.
Öz Özler Deri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öz Özler Deri Mamülleri Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Cüzdan, Kemer
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Çanta
Yetkili Kişi: Mehmet Akın İskender
Adres: Akşemsettin Mah.fatih Bulv.tavukçuoğlu Cad. Tasdik Sok. No:1 Sultanbeyli İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6044315
Web Sitesi: www.guardleather.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öz Özler Deri firma bilgileri. Öz Özler Deri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öz Özler Deri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öz Özler Deri Mamülleri Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.