Özelden Ders Bilgi Teknolojileri Ve Pazarlama

Şirket Hakkında
www.ozeldenders.com Türkiye’nin her yerinden tüm branşlarda ders verenler ile ders almak isteyenleri bir araya getiren bir platformdur. Eksikliklerini özel ders ile tamamlamak isteyen fakat kriterlerine uygun özel ders öğretmeni bulmakta zorlanan öğrencilere, ders verenler hakkında tüm bilgileri sunarak tatmin edici çoklukta tercih imkanı sunar.

Ders verenlere doğrudan ulaşabileceğiniz gibi üye olup ders talebi oluşturarak gelen teklifler arasından seçim yapabilirsiniz. Üye olmak ve ders talebi oluşturup ders verenlere ulaşmak tamamen ücretsizdir.

Özelden Ders tüm ders verenleri ve öğrencileri tek bir platformda buluşturmaktadır. Kriterlerinize uygun ders verenler arasından seçim yaparak derse başlayabilirsiniz.
Özelden Ders Bilgi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özelden Ders Bilgi Teknolojileri Ve Pazarlama
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Ömer Uluç
Adres: Yeşil Mahalle 55/1 Sokak No:4 Gaziemir/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 2592733
Web Sitesi: https://www.ozeldenders.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özelden Ders Bilgi firma bilgileri. Özelden Ders Bilgi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özelden Ders Bilgi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özelden Ders Bilgi Teknolojileri Ve Pazarlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.