Özkim Organik Gübre San.tic.

Şirket Hakkında
BİOVİTAL
ORGANİK TARIMDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR


ÖZKİM ORGANİK GÜBRE SAN.TİC.


TÜRKİYE GENELİNDE ORGANİK SERTİFİKALI SIVI GÜBRE BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR.

Türkiye , sahip olduğu doğal kaynakları, geniş tarım arazileri ve ürün çeşitliliği ile önemli bir tarım ülkesidir. Ama tarım arazilerinde bilinçsizce gübre kullanılması sonucunda mevcut verimli topraklarda zaman içerisinde ürün rekoltesinde ve kalitesinde düşüşlere neden olunmuştur.

Örneğin Amerika bu sorunla karşılaşınca 1950 senesinde başlattığı sıvı gübre kullanımı neticesinde tekrar topraklarında canlanma ve ürün kalitesinde artışlar tespit etmiştir. 2002 verilerine göre ise Amerika da kullanılan kimyevi gübrenin %97, 8 ‘i sıvı gübredir. Avrupada bu oran %60-65ler civarındadır. Ülkemizde ise bu oran Maalesef %10 dur.

ÖZKİM ORGANİK GÜBRE SAN. TİC. olarak hedefimiz başarılı çalışmalarımıza , bilgi ve birikimimizi de katıp ekonomik kazancı arka planda tutarak tarımsal alanda verimliliği ve kaliteyi artırmak, kentsel alanda da doğa ve yeşili korumaktır. Bu hedefimize ulaşmak için tüm kişi ve kuruluşlarla ciddi, samimi projeler üretmek amacı ve gayreti içerisindeyiz


ÜRÜNÜMÜZ BİTKİSEL MENŞELİ İÇERİĞE SAHİPTİR, TAMAMEN ORGANİK OLUP ORSER SERTİFİKALIDIR. TOPRAĞIN FİZİKSEL VE KİMYASAL YAPISINI DÜZENLEYEN, KATYON DEĞİŞİM KAPASİTESİNİ ARTIRAN ÖZEL BİR ÜRÜNDÜR. BİTKİSEL KÖKENLİ OLMASINDAN DOLAYI OLUMSUZ İKLİM KOŞULLARINDA DA BİTKİLER TARAFINDAN HIZLI VE KOLAY ALINIR. BU ÖZELLİĞİNDEN DOLAYI DA ÇOK HIZLI ETKİ GÖSTERİR.



ORGANİK TARIM DAHA UCUZ, DAHA KOLAY, DAHA ZEVKLİ, DAHA VERİMLİ VE DAHA KÂRLI OLACAK!!!

- BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE VERİM ARTIŞI SAĞLAR,
- SU KAYBINI AZALTIR.
- TOPRAKTA ÇOK AZ BULUNAN İZELEMENT, VİTAMİN VE ORGANİK BESİN MADDELERİNİN EKSİKLİKLERİNİ TAMAMLAR.
- TOPRAKTA YANLIŞ VE BİLİNÇSİZ KULLANMAYLA OLUŞMUŞ BİTKİLER TAR
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özkim Organik Gübre San.tic.
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
Yetkili Kişi: DURSUN ÖZDEMİR
Adres: ESAT CADDESİ 66/5 KÜÇÜKESAT/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4170258
Web Sitesi: www.alogubre.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özkim Organik Gübre firma bilgileri. Özkim Organik Gübre adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özkim Organik Gübre ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özkim Organik Gübre San.tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.