Özsaözeniş

Şirket Hakkında
Yıllardır müşteri odaklı çalışma prensibi ile faaliyet gösteren Özsa Özen-İş Lastik San. Tic. ve Paz. AŞ. 2014 yılı itibarı ile ürün gamını genişleterek Family tescilli markasıyla (nevresim, battaniye, havlu, bornoz, çarşaf , yatak, ranza, yorgan, yastık, alez vb) ev tekstili ürünlerinin imalat ve toptan satışını gerçekleştirmektedir.
Özsa Özen-İş edindiği tecrübeyle hastane, otel, şantiye, yurt gibi kurumların toplu ve sürekli ihtiyaçlarının en hızlı ve uygun şekilde karşılanması konusunda hizmet vermektedir.
Özsaözeniş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özsaözeniş
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
Yetkili Kişi: Şahin Zırhlı
Adres: Abdi İpekçi Caddesi Zorlu Sok No:10 Bayrampaşa/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6592177
Web Sitesi: www.ozsaozenis.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Ebat: 140x140cm. Çeşitli Renk Ve Desenlerde %80 PAMUK %20 POLYESTER Sık Dokuma sofra örtüsü, sofra bezi. Ebat:150x150cm. Çeşitli Renk Ve D...
%100 pamuklu battaniye. Firmamız yüksek stok ve uygun fiyat politikası ile istenilen adette tedarik sağlamaktadır.
Ürün Özellikleri: %60 Pamuk %40 polyester kumaştan imal edilmiştir. Tek Kişilik Nevresim Takımı Ebat: 1 adet...
Tek Kişilik Fitted Penye Lastikli Çarşaf Ebat: 100 x 200 cm Kumaş: Supreme Penye %100 Pamuklu ve Lacoste kumaş Çift Kişilik Fitted Penye Last...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özsaözeniş firma bilgileri. Özsaözeniş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özsaözeniş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özsaözeniş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.