Öztaş Kompresör Elektrik Makina San.tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
ÖZTAŞ / SPEEDAIR Kompresör grubu olarak müşterilerimize Endüstriyel Vidalı Kompresörler, invertörlü kompresörler, Compact VidalıKompresörler , Pistonlu Kompresörler, Hava Kurutucuları, Hava Tankları, Dizel Kompresörler ve Azot Jeneratörleri ürün çeşitlerimizle ekonomik ve kaliteli ürünler sunuyoruz.

TPE Marka Tescil Belgesi, CE ve Ürün Güvenliği Sertifikasyonu, TSE, TSEK, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve GCN Uyum Sertifikası başta olmak üzere edindiğimiz çeşitli sertifikalar ile kurumsal yetkinliğimizi kanıtladık.

Yüksek kaliteli ürünlerimiz, profesyonel kadromuz ve yaygın servis ağımız ile en etkili ürün ve hizmetleri en kolay ulaşılabilecek şekilde sağlıyoruz. Sunduğumuz 7/24 teknik servis desteğimizle rakiplerimizin önündeyiz. Zamanında teslim ve uygun fiyat politikalarımızla her daim siz değerli müşterilerimizin hizmetinde olmayı hedefliyor, uzun yıllar bizlerle çalışarak bize destek olan ve birlikte büyüdüğümüz değerli iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öztaş Kompresör Elektrik Makina San.tic Ltd Şti
Sektörü: Makina » Hava Kompresörü
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Öztaş Kompresör
Adres: İkitelli Org.san.böl. Triko Dokumacılar Sanayi Sitesi M9 Blok No:14 Başakşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4863272
Web Sitesi: www.oztaskompresor.com
Ürünleri
4 kw - 200 kw arası vidalı kompresör üretimi yapan firmamız, ıso 9001 CE BELGELERİNE SAHİPTİR. 2YIL GARANTİLİDİR ÜRÜNLERİMİZ; VİDALI KOMPRESÖR ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öztaş Kompresör Elektrik firma bilgileri. Öztaş Kompresör Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öztaş Kompresör Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öztaş Kompresör Elektrik Makina San.tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.