Öztürk Telefon

Şirket Hakkında
Öztürktelefon 1969 yılında Eskişehir merkez olmak üzere, bölge illere de (Kütahya-Bilecik) kurulmuş asıl konusu haberleşme olan bir firmadır.
Teknolojinin her döneminde bölgemizde kişisel ve kurumsal çözümleri en yeni ve en ekonomik şekilde hizmete sunmaktadır.
Firmamız bölgemizin en eski, en istikrarlı ve en güvenli kuruluşu olup, en yaygın telefon santral pazarına da sahiptir. Dünyada İletişim başdöndürücü bir hızla ilerlemektedir. Firmamız bu gelişmeleri yakından takip etmekte ve çözüm sunmak, ürünün kaliteli olması ve teknik servis hizmetleri vb. gibi firmanın güvenilir bir firma olmasındaki etkenlerde bu gelişmelerden de hat safhada istifade etmektedir.
Ülkemizde ses ve veri iletişim pazarında irili ufaklı pek çok firma ve bu firmaların markaları ve modelleri bulunmaktadır. "Siemens-Alcatel-Multitek-Karel-Universal-Telpaş-Tesan-Öztelkum" vb. başlıca hizmet sunan firmalardır. Öztürktelefon başta bu firmaların ürünleri olmak üzere daha bir çok firmanın ürünlerini sizlere ulaştırmaktadır. Haberleşmede ses iletişimiyle sınırla kalmayan firmamız veri iletişim hizmetlerinde de sizlerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Eskişehir ve çevresinde Temel Topraklama - Bina Paratönerleri - Zayıf Akım - Orta Gerilim - Elektrik Tesisat - Elektrik Taahhüt - Elektrik Plan Proje - Elektrik Arıza Bakım ve Onarım hizmetleri ile ESKİŞEHİR ÖZTÜRK ELEKTRİK ve TELEFON en zor işlerde en büyük yardımcınız ve çözüm ortağınızdır. Tüm şirket ve kurumsal firmalar ile bireysel elektrik işleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öztürk Telefon
Sektörü: Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
Yetkili Kişi: Necdet Öztürk
Adres: Savtekin Cd. No:44/b Eskişehir / Türkiye
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 2307070
Web Sitesi: http://www.ozturktelefon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öztürk Telefon firma bilgileri. Öztürk Telefon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öztürk Telefon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öztürk Telefon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.