Palmiye Aydınlatma San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"bizim ışığımız karanlığın üzerinde parlayacak"

Şirket Hakkında
Palmiye Led Aydınlatma Hakkında
Palmiye Led Aydınlatma, olarak hedefimiz müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın mutluluğunu gözeterek ekonomik değer yaratmak, sunduğumuz ürün kalitesi, hizmet ve katma değer ile lider konuma ulaşarak ürün ve tasarım olarak sektörde takip edilen marka olmaktır. Müşterilerimizin başarılarına ve iş hedeflerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla doğru ürün ve hizmeti, doğru zamanda, doğru yere en makul maliyetlerle sağlamayı iş prensibimiz olarak seçtik.

Aydınlatma sektöründe rekabet koşulları ve tecrübeli müşterilerin değişen arzu ve beklentileri; gerek ürünlerin gerekse sunulan hizmetlerin sürekli geliştirilmesini, iyileştirilmesini zorunlu kılmaktadır.

Palmiye Led Aydınlatma, sektördeki talep ve beklentileri tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak kalıcı müşteriler yaratmaya çalışmaktadır. Kalitede süreklilik, uygun fiyat, karşılıklı güven ve dürüstlük vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmez değerlerimizdir.

Üretim ve arge planlamasını, kendine özgü yenilikçi tasarımları ile yeni nesil gövdesi ledli alüminyum aydınlatma direkleri’ne göre planlamıştır.

Çağımızın gelişen teknolojisi ile birlikte Modernize edilmiş şehirler planlanmış ve projelendirilmiştir.

Bu hedeflerimiz doğrultusunda sloganımızı ”Gecelerin Yükselen Yıldızı” olarak belirledik.

Bugün geldiğimiz noktada ürün kategorimizde, yüksek yol aydınlatma direkleri, gövdesi ledli aydınlatma direkleri, motifli aydınlatma direkleri, logolu aydınlatma direkleri, park bahçe aydınlatma direkleri gibi tüm modern aydınlatma direkleri üretimini kendi bünyemizde gerçeklerştirmekteyiz..

Bu anlamda ürünlerimizi sürekli geliştirerek kalitemizi artırmayı ve bu sayede hem ulusal hem de uluslararası düzeyde başarı yakalamayı umut ediyoruz…
Palmiye Aydınlatma San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ürün Kategorilerimiz
Gövdesi ledli aluminyum aydınlatma direkleri
Yüksek yol aydınlatma direkleri
Park ve bahçe aydınlatma direkleri
Çim aydınlatma direkleri / Bollard
Şehir ekipmanları ve kent mobilyaları",
İletişim Bilgileri
Firma: Palmiye Aydınlatma San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: Yüksel Bayrak
Adres: Seyrantepe Mahallesi, Cesur Sokak No :79 Seyrantepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2828258
Web Sitesi: https://www.palmiyeaydinlatma.com.tr/
Ürünleri
sokak aydınlatma direkleri kategorimizde bulunan ürünlerimiz 3 metreden başlayıp 6 metreye kadar üretim yapılabilmektedir. bu tip aydınlatma direkleri...
Yüksek yol aydınlatma direkleri kategorimizde bulunan ürünlerimiz 6 metreden başlayıp 12 metreye kadar üretim yapılabilmektedir. bu tip aydınlatma dir...
İlan Talep ve Teklifleri
Aydınlatma Direkleri
palmiye aydınlatma olarak; modern tip yeni nesil ledli aydınlatma direkleri üretimi yapmaktayız ve bu doğrultuda dış aydınlatma taleplerinde tüm ih...
Palmiye Aydınlatma San. firma bilgileri. Palmiye Aydınlatma San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Palmiye Aydınlatma San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Palmiye Aydınlatma San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.