Palmiye Sineklik

Şirket Hakkında
Uzun yıllar sinelik üretimi ile uğraşan imalatçı firmamız her siparişini titizlikle hazırlayıp müşterilerine ulaştırmaktadır. Her müşterinin isteğine göre sineklik çeşitlerimiz; Plise Sineklik, Stor Sineklik ve Menteşeli Sineklik çeşitleri ile hizmet vermekteyiz. Plise Sineklik en çok tercih edilen ve kullanımı en rahat sineklik çeşididir. Müşterilerimiz Plise Sinekliği; Pileli Sineklik, Akordiyon Sineklik, Sürme Sineklik ve Sürgülü Sineklik olarak adlandırılmaktadır. Gerek Menteşeli Sineklik gerekse Pileli Sineklerimiz her türlü haşerelerin ve davetsiz misafirlerin evinize girmesini engellemektedir. Palmiye Sineklik Ankara 'da Etimesgut, Sincan, Çankaya, Bağlıca, Yaşamkent, Koru, Yapracık toki, Turkuaz toki ve Çukurambar semtlerinden sıklıkla sipariş almaktadır. En büyük reklamımız müşterilerimizdir.
Palmiye Sineklik; Sinek Mevsimini, Keyif Mevsimine Dönüştürür.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Palmiye Sineklik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Sineklik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Selim Aydemir
Adres: Siteler Mh.karpuzlu Cd. No :15
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 7379717
Web Sitesi: http://www.palmiyesineklik.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Palmiye Sineklik firma bilgileri. Palmiye Sineklik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Palmiye Sineklik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Palmiye Sineklik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.