Passionen Bridal

Şirket Hakkında
Bizim için her şey büyük bir hayal ve küçük bir adımla başladı…

Eskişehir 2013 yılında 4 kişinin büyük bir hayali gerçekleştirme kararı ile kuruldu.

Biz, uçuşan elbiselerimiz, gece kıyafetlerimiz, mini şortlarımız, aksesuarlarımız ve iyi hissettiren “Kıyafete değil!” “Kadına bak” dedirtecek tasarımlar için çalışıyoruz.

Bedeni, ruhu ve yaşı ne olursa olsun… İlhamımızı tüm kadınlardan alıyoruz.

Daha büyülü ve gerçek bir şey olabilir mi?

Eskişehirlilerle her buluşman senin en güzel hikâyeni yaşadığın gün olsun…

MİZYONUMUZ

Size Özel, Size Değer Tasarımlar...
PASSIONEN BRIDAL gelini olmak bir ayrıcalıktır. İlgiyi her çizgide, duyguyu her dokunuşta hissedersiniz. El emeğimiz göz nurumuzla hayalleriniz şekillenir. Tıpkı binlerce gelinimiz gibi siz de PASSIONEN BRIDAL gelini olarak mutluluğa uğurlanırsınız...

Türkiye’nin en büyük terzihanesi PASSIONEN BRIDAL, 2013’ten bu yana gelinlerini mutlu etmek için aşkla çalışır, deneyimlerini günümüz trendleriyle sentezleyerek, gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştürür.

Gelin adaylarına daha kaliteli hizmet vermek için randevu sistemiyle çalışan PASSIONEN BRIDAL, geleneksel el işçiliği ile vücut tiplerine göre özel dikim yaparak sınırsız seçenekte eşsiz modeller yaratır, her adım gelin adayını rüyalarına yaklaştırır. PASSIONEN BRIDAL, duygu dolu dokunuşlarla hayatınızın en mutlu anını taçlandırır...

VİZYONUMUZ

Kusursuz tasarımları, yüksek kalitesi ve ulaşılabilir fiyat misyonuyla gelinlik sektöründe liderliğe doğru yol alan PASSIONEN BRIDAL, Avrupa’nın ve Ortadoğu’nun önde gelen ve kabul gören gelinlik üretim firmaları arasında yer almaktadır.

PASSIONEN BRIDAL dünya gelinlik devleri arasındaki farkını, yaratmış olduğu trend modellerle modaya yön veren gücüyle, olağan üstü koleksiyonları ve rekabetçi yaklaşımı ile ortaya koymaktadır.

PASSIONEN BRIDAL perakende müşterilerinin gelinlikte, yüksek kalite, ürün çeşitliliği ve ulaşılabilir fiyat talep ettiğinin farkındadır Bu bilinçle hareket eden PAS
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Passionen Bridal
Sektörü: Tekstil / Giyim » Gelinlik
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Nihat Çalışkan
Adres: Akarbaşı Mh. Atatürk Bulvarı No:77
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 0190899
Web Sitesi: www.passionenbridal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Passionen Bridal firma bilgileri. Passionen Bridal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Passionen Bridal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Passionen Bridal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.