Pimakina Otom.inş.mak.ith.ihr.san.ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız, beton santralleri, kamyon üstü beton pompaları, sabit-çekilir tip beton pompaları, kırma eleme tesisi, v.s gibi ağır iş makinaları üreticisi ve ihracatcısıdır , sizleri ürünlerimiz hakkında bilgilendirmek istiyoruz.

Ürünlerimiz 27 den fazla yabancı ülkede çok iyi tanınmakta ve iyi bir şöherete sahip olmaktadır.Son 15 yılda ihraç programımızı sürekli olarak genişletmeyi başardık.

Kuruluşumuzun kapasitesi hakkında size bir fikir verebilmek için lütfen web sitemiz olan www.pimakina.com.tr yi ziyaret ediniz.
Pimakina Otom.inş.mak.ith.ihr.san.ve Tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pimakina Otom.inş.mak.ith.ihr.san.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: müfit yüzbaşıoğlu
Adres: konya yolu 23.km gölbaşı
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4840800
Web Sitesi: www.pimakina.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pimakina Otom.inş.mak.ith.ihr.san.ve Tic.ltd.şti. firma bilgileri. Pimakina Otom.inş.mak.ith.ihr.san.ve Tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pimakina Otom.inş.mak.ith.ihr.san.ve Tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pimakina Otom.inş.mak.ith.ihr.san.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.