Polimek Elektronik Ve Bilgisayar Teknolojileri Paz.san.ve Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
‘’ Smartguard ‘’ markası Polimek Elektronik’in 21 yıllık bilgi birikimi; sektörde kazandığı tecrübe ve müşterilerilerinin talepleri doğrultusunda doğmuştur.
Turnikeli geçiş kontrol sistemleri; kapı ve el dedektörleri ile x-ray/paket ve çanta tarama sistemlerine tek elden sorunsuz şekilde ulaşabileceğiniz; hızlı kurulum ve sınırsız teknik destek alabileceğiniz, tüm kalite belgelerine sahip Polimek Elektronik’in alt markasıdır.
Güvenliğin her şeyden önemli olduğu günümüz de; siz değerli müşterilerimize tek elden, hem donanım; hem yazılım hem de kurulum konusunda hizmet veriyoruz.
Smartguard ekibi olarak bizim ilk işimiz; işletme amacınıza yönelik olarak ihtiyacınızı belirlemek; ihtiyacınızı karşılayacak ürünleri sunmak ve bu ürünlerin kurulumlarını yapmaktır.
Sektörde uzun yıllardır çalışan deneyimli arkadaşlarımız ile gerek turnikeli kontrol sistemlerini; gerekse kapı dedektörleri ile x-ray cihazlarının kurulumunu sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz.
Şimdiye kadar gerçekleştirmiş olduğumuz binlerce proje ve memnun müşterilerimize yenilerini katmak için çalışıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Polimek Elektronik Ve Bilgisayar Teknolojileri Paz.san.ve Tic. A.ş.
Sektörü: Güvenlik » Dedektör
İkincil Sektörü:Güvenlik » Turnike Sistemleri
Yetkili Kişi: Ekin Polat
Adres: Aosb 10024 Sokak No:9 Çiğli
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3281645
Web Sitesi: www.smartguard.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Polimek Elektronik Ve firma bilgileri. Polimek Elektronik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Polimek Elektronik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Polimek Elektronik Ve Bilgisayar Teknolojileri Paz.san.ve Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.