Portalusso

Şirket Hakkında
Portalusso, 2017 yılında Türkiye’de kurulmuş Dağ Grubuna ait lüks deri aksesuar ve mücevherat markasıdır.

Portalusso’nun koleksiyonlarını oluşturan tüm parçalar, hakiki ustaların eşsiz dokunuşlarıyla, en iyi ithal egzotik deriler ve lüks malzemelerle, modern teknikler kullanılarak tamamen el işçiliğiyle yaratılmaktadır. Portalusso, standart üretimlerinin yanı sıra kişiselleştirilmiş tasarımlarıyla müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler de sunarak lüks aksesuar ve mücevherat dünyasının öncüsü olma misyonuyla çalışmaktadır.

Portalusso'nun üretim kültürü ve en hassas değerlerinden biri olan kusursuzluk ilkesi gereği, her bir ürünün her bir öğesi, üretimi aşamasında ve sevkiyatı öncesinde ayrıntılı bir denetimden geçmektedir. Nihai bir değerlendirmenin olumlu sonuçlanmasıyla birlikte ürünler müşterisine özel düzenlenmiş sertifikası ve garanti belgesiyle hem yerel hem de uluslararası düzeyde güvenli bir şekilde teslim edilmektedir.
Portalusso
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Portalusso
Sektörü: Teknoloji » Barkod - Ribbon
İkincil Sektörü:Teknoloji » Aksesuarlar
Yetkili Kişi: Dağ Group
Adres: Abdurrahman Mah. Şehit Emniyet Müd. Ertan Nezihi Turan Cad. Yaşar Atlı Plaza No:7/43
Şehir: Edirne
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 8888510
Web Sitesi: https://www.portalusso.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Portalusso firma bilgileri. Portalusso adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Portalusso ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Portalusso firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.