Rayf Kayar Kalıp Sistemleri

Şirket Hakkında
RAYF;Kayar kalıp, kayar kalıplar, hidrolik kayar kalıp, kayar kalıp, kayar kalıp sistemleri, kayar ve tırmanır kalıp, kayar kalıp fiyat, kayar kalıp inşaat, Kayar kalıpcı, kayar kalıp imalatı, deprem güçlendirme firmaları, inşaat firması, inşaat taşeron firması, kayar kalıp işleri, Sanayi ve fabrika baca yapımı, Baca Bakım ve Onarımı, Deprem Güçlendirme, köprü, kavşak ve oto yol üst geçit güçlendirmesi, okul güçlendirme, hastane binası güçlendirme, mağara içi güçlendirme, cami ve tarihi eser yapıların güçlendirmesi, mağara güçlendirmesi, Kömür alma Bant Ayakları Güçlendirmesi, Soğutma Kulesi inşası, bakım onarım,
Rayf Kayar Kalıp
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rayf Kayar Kalıp Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
Yetkili Kişi: ramazan erdoğan
Adres: Yapıcı İş Merkezi D Blok No: 102 KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3225053
Web Sitesi: www.kayarkalip.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rayf Kayar Kalıp firma bilgileri. Rayf Kayar Kalıp adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rayf Kayar Kalıp ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rayf Kayar Kalıp Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.