Realite Temizlik Boya Malzemeleri Gıda Sanai Ve Dış Ticaret Ltd Şti

Şirket Hakkında
Realite Temizlik Hijyen toptan Sektörde Hizmet faaliyetini artırarak sürdüren firmamız hizmet ve ürün kalitesinden ödün vermeyen kalite standartları çerçevesinde Evsel, Profesyonel, Endüstriyel Grup olarak sektörde hizmet vermektedir. Ürün pörtföyümüzde Yüzey temizleyici, Ultra yoğun çamaşırsuyu, Sıvı el sabunu, Bulaşık deterjanı, Yağçöz, Porçöz, Leke sökücü, Endüstriyel Bulaşık deterjanı, Endüstriyel bulaşık makina parlatıcı, Camsil, cif, Sıvı arap sabunu, Ahşap temizleyici, Metal parlatıcı, Zemin otomat kimyasalı, Zenimm cilası, Cila sökücü, Aspirix genel temizlik maddesi, Derz, Oda parfümfü, Ve tüm genel temizlik maddelerini siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Realite temizlik HİJYENTOPTAN En Uygun Temizlik Malzemeleri Fiyatları ve En Çok Tercih Edilen Deterjan Markaları için tıklayın. www.hijyentoptan.com En Hesaplı Temizlik Ürünleri bu sayfada.
Realite Temizlik Boya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Realite Temizlik Boya Malzemeleri Gıda Sanai Ve Dış Ticaret Ltd Şti
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
Yetkili Kişi: Serpil Çetinkaya
Adres: Oruçreis Mahallesi Giyimkent 7. Sokak No 19
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2185192
Web Sitesi: www.hijyentoptan.com
Ürünleri
B 11001 AKÜLÜ VE BİNİCİLİ ZEMİN TEMİZLEME OTOMATI ÇİFT DÖNER FIRÇA İLE ZEMİN TEMİZLEME VE LEKELERİ SÖKME2X38CM X 170 DEVİR/DK ŞANZUMANLI YÜKSEK FIRÇA...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Realite Temizlik Boya firma bilgileri. Realite Temizlik Boya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Realite Temizlik Boya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Realite Temizlik Boya Malzemeleri Gıda Sanai Ve Dış Ticaret Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-11-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.