Redüktör

Şirket Hakkında
"1966 yılında İstanbul’da kurulan REMAS REDÜKTÖR VE MAKİNA SANAYİİ A.Ş., 65.000 m2 arazi üzerinde kurulu toplam 25.000 m2 kapalı alana sahip fabrikalarında Türk ve dünya sanayisine hizmet vermektedir.

160 uzman personelin çalıştığı fabrikalarda son teknolojiye uygun CNC tornalar, işleme merkezi, azdırma, bohrwerk, dişli profil taşlama tezgahları ve MIG / MAG, TIG, Tozaltı kaynak makineleri ile sektörünün en güçlü makine parklarından birisine sahiptir. Tezgah kapasiteleri için ÜRETİM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Üretiminin % 85'inden fazlasını ihraç eden şirketimiz; Almanya, İngiltere, İtalya, Polonya, Endonezya, İran, Rusya başta olmak üzere Japonya, Mısır, Tunus, Cezayir, Lübnan, Vietnam, Tayland, Çin, Güney Kore, Avustralya , Güney Afrika gibi dünyanın 56 farklı ülkesinde REMAS markası ile ürünlerini sevk etmekte, montaj, tesis devreye alma ve servis hizmetleri vermektedir."
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Redüktör
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Remas Redüktör
Adres: Orta Mahalle Atayolu Caddesi No:24 34956 Tuzla - İstanbul / Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3041360
Web Sitesi: http://www.remas.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Redüktör firma bilgileri. Redüktör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Redüktör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Redüktör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-03-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.