Rerarıya Ltd

Şirket Hakkında
RERARIYA INŞAAT, SANAYE VE TİCARET LTD ŞİRKETİ RUSİYADAN, AZERBAYCANDAN VE İRANDAN PETROL ÜRUNLERİNİN, GAZOİL, BİTÜMEN, PARAFFİN, PETROKOK, İRAN MENŞELİ GRANİT, TRAVERTEN, ONYX TAŞLARININ SATIŞINI TEŞKİL EDİYOR.
Rerarıya Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ŞİRKETİMİZ T.C. CUMHURİYYETİNDE DUZENLİ OLARAQ İNŞAAT MELZEMELİRİNİN ALIŞ VE SATIŞINI, ENERJİ ÜRÜNLERİNİN BİTÜMEN , BİTÜMEN BAGLAYICILARİ, MOTORİN, GAZOİL, PARAFFİN, KÜKÜRT, PETROKOK SATIŞINİ TEŞKİL EDİYOR.
İletişim Bilgileri
Firma: Rerarıya Ltd
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:Enerji » Enerji Dağıtım
Yetkili Kişi: ETIBAR MAMEDLI
Adres: ISTANBUL,BEYLIKDUZU, OKUTAN SİTE B1 DAİRE10
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (539) - 7605033
Web Sitesi: www.rerariya.satom.tr
Ürünleri
İRAN MENŞELİ PENETRATİON BİTÜMEN 60/70 , VARİLLERLE 180-220 KG, BİG-BEG-1000 KG, TANKERLE 25TON OLMAKLA GETİRİRİZ VE SİZE İSTENİLEN MEKANDA TESLİM...
İlan Talep ve Teklifleri
Bitümen 60/70, Bitümen Baglayıcı
İRANDAN BİTÜMEN 60/70 VE BİTÜMEN BAGLAYICI DEVLET NEFT ŞİRKETİNİN MEHSULLARINI GETİRİRİZ MİLLİLEŞDİRİRİZ VE DİREK SİZE TESLİM EDİRİZ, FİYATLARI T...
İran Menşeli Granit Ve Traverten Onyx
İRAN MENŞELİ GRANİT VE TRAVERTEN ONYX TAŞLARINI HEM KÜB HALİNDE HEM DE MELZEME HALİNDE İTEDYİNİZ ÖLÇÜLERDE GETİRİRİZ, MİLLİLEŞDİRİRİK VE DİREK OLA...
Rerarıya Ltd firma bilgileri. Rerarıya Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rerarıya Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rerarıya Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.