Şafak Otogaz

Şirket Hakkında
Kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman birinci öncelik olarak gören firmamız 1996 yılından 2016 yılına kadar 50 000 in üzerinde montaj yapmıştır. Ortalama senelik dönüşüm 1000 ile 1200 araç arasında değişmektedir.

Şafak otogaz ltd. şti. Asım şafak tarafından kurulmuştur. Asım Şafak Sektörün ilk derneğini kurarak 4 yıl başkanlığını yapmış ve aynı zamanda İTO 34. komite başkan vekili olarak görevine devam etmektedir.

Şafak otogaz'ın İkinci kuruluşu olan AKYAZI otomotiv olarak AKL, ROMANO, KME nin (ATİKER) in marmara bölge distribitörlüğünü yapmaktayız.
Şafak Otogaz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şafak Otogaz
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
Yetkili Kişi: Asım Şafak
Adres: Huzur Mah. Ulubaş Cad. No : 8 4.levent / İst
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2696285
Web Sitesi: www.safakotogaz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şafak Otogaz firma bilgileri. Şafak Otogaz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şafak Otogaz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şafak Otogaz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.