Safircup Karton Bardak Ambalaj San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
*SAFİRCUP AMBALAJ olarak SAFİRCUP markamızla tek kullanımlık Karton bardak ve ebatlarını üretmekteyiz

*Karton bardak üretmek üzre Çıktığımız Tutku, heyecan, istek ve azim dolu olan yolculuğumuz Tekirdağa bağlı Çorlu ilçesinde 2015 yılında iki adet Karton bardak üretim makinesi ile 230 mt2’de başladı. Kısa zamanda yaptığımız yatırımlar neticesinde 1.800 mt2’de aylık 18 milyon adet karton bardak üretim rakamına ulaştık. Ürünlerimizde müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

*SAFİRCUP KARTON BARDAK %100 disiplin ve özveriden asla ödün vermeyen, önce kalite prensibiyle yoluna hızla devam eden yakın geleceğin en büyük ambalaj firması olma yolunda iddialı bir adaydır

*21. yüzyılın teknolojisi ile birleştirip her zaman güvenilen, beğenilen bir markayı oluşturmayı hedefleyen SAFİRCUP KARTON BARDAK. Yeni atılımlarla liderlik hedeflerinden ödün vermeden geleceğe doğru sağlam adımlarla ilerlemeyi görev bilmektedir.

*SAFİRCUP KARTON BARDAK müşterilerinin, tedarikçilerinin ve çalışanlarının desteği ile her zaman takip edilen bir kuruluş olacaktır.

*SAFİRCUP Markası firmamızın tescilli markasıdır. Ürünlerimiz markamız için belirlediğimiz standartlarda üretilmektedir.

*Türkiye’nin her yerine dağıtımı yapılan ürünlerimizin tamamı SAFİRCUP KARTON BARDAK kalitesini temsil etmektedir. Kalitemizi ve üretim kalitemizi sürekli bir şekilde daha ileri taşımak için çalışmalarımız sürmektedir.

*Prensip olarak müşteri memnuniyeti ve dürüstlüğü ön planda tutmaya devam ediyoruz, bunun yanı sıra, vizyon, misyon, değerlerimiz doğrultusunda sektörde saygın, itibarlı ve güvenilir bir firma olma yolunda çalışmalarımıza son hızla devam etmekteyiz.
Safircup Karton Bardak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Safircup Karton Bardak Ambalaj San Tic Ltd Şti
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: Dursun Güler
Adres: Muh Mah Ahmet Piriştina Cad No:10 Çorlu/tekirdağ 0 536 391 74 33
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 3917433
Web Sitesi: http://www.safircup.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Safircup Karton Bardak firma bilgileri. Safircup Karton Bardak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Safircup Karton Bardak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Safircup Karton Bardak Ambalaj San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.