Sahra Grup;ısı Pompası,hava Kaynaklı Ve Toprak Kaynaklı Isı Pompası Konya

Şirket Hakkında
SAHRA GRUP;Konyada ısı pompası, Toprak Kaynaklı Isı Pompası, hava Kaynaklı Isı Pompası, su Kaynaklı Isı Pompası satış ve montajı, Kompakt Isı Pompası, Hava-Split Isı Pompası, Su Isı Pompası, ısı pompası sistemleri satış ve montajı, havuz ısıtma ısı pompası, otel ısıtma ısı pompası, villa ısıtma ısı pompası, işyeri ısıtma ısı pompası, çiftlik ısıtma ısı pompası, iş merkezi ısıtma ısı pompası, hastane ısıtma ısı pompası, pasif soğutma sistemleri, havuz suyu ısıtma sistemleri, ısı pompası ile panel radyatör, ısı pompası ile aluminyum radyatör, ısı pompası ile fan coil, ısı pompası ile duvardan ısıtma, duvardan serinletme, ısı pompası ile yerden ısıtma ve fan coil kullanımı, Zeminden ısıtma, tabandan Isıtma, Tavandan Isıtma, Yerden Soğutma, duvardan Soğutma, Tavandan Soğutma, Yerden ısıtma-soğutma, fan-coil ile akuple çalışan komple ısı pompası, jeotermal ısı sistemleri, Havadan suya, sudan suya yada topraktan suya ısı pompası sistemleri satışı yapmaktadır.
Sahra Grup;ısı Pompası,hava
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sahra Grup;ısı Pompası,hava Kaynaklı Ve Toprak Kaynaklı Isı Pompası Konya
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Güç Dağıtım Ekipmanları
Yetkili Kişi: Fevzi Aydın
Adres: Hazım Uluşahin İş Merkezi C Blok Kat: 2 No:203 - Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2383837
Web Sitesi: www.sahragrup.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sahra Grup;ısı Pompası,hava firma bilgileri. Sahra Grup;ısı Pompası,hava adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sahra Grup;ısı Pompası,hava ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sahra Grup;ısı Pompası,hava Kaynaklı Ve Toprak Kaynaklı Isı Pompası Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.