Saray Forklift Kiralama Eskişehir

Şirket Hakkında
Firmamızın bünyesinde bulunan iş makinaları arasında,  eskisehir forklift farklı ekipmanlarla ve çeşitli tonajlarda kiralama hizmeti sunmaktayız. Bir ton ile yedi ton arasında kaldırma kapasitesine sahip forkliftlerimiz eskisehirli müşterilerimizin 7/24 hizmetinde. Kiralama sektöründe yıllardır kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla veren firmamız bünyesindeki diğer iş makinaları, bobcat, kepçe, vinç, oto kurtarma, nakliye platform, tamir, bakım, 2.el alım ve satım hizmetleride vermekte. 
Saray Forklift Kiralama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Saray Forklift Kiralama Eskişehir
Sektörü: Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: Murat Saray
Adres: Şirintepe Mah. Bursa Cad. No:2 D:2 Tepebaşı/eskişehir
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 6221355
Web Sitesi: http://www.sarayforklifteskisehir.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Saray Forklift Kiralama firma bilgileri. Saray Forklift Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saray Forklift Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saray Forklift Kiralama Eskişehir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.