Sardes Kaplama

Şirket Hakkında
Altın, Gümüş, Bakır ve Nikel kaplama konusunda hizmet vermek için 2015 yılında İstanbul - Pendik' te kurulduk. Kaplama dış etkilere karşı korumak veya görünüşünü güzelleştirmek için cisimlerin yüzeylerinin başka bir maddeyle örtülmesi işlemidir. Kaplamacılıkta kaplama vasıtası olarak pekçok usul kullanılır. Bizim kaplamacılıktaki farkımız geleneksel yöntemleri kullanmamaktır. Biz kaplama işlemlerimizde nano teknolojiyi kullanıyoruz. Aynı zamanda mobil (taşınılabilir) bir teknoloji olması bize birçok ürünü yerinden sökmeden, kendi yerinizde hizmet verme imkanı sağlamaktadır. Nano teknolojiyi kullanmamızın bir diğer avantajı da 24 ayar altın ve 1000 ayar gümüş kullanabilmemiz.
Kaplama sadece dekoratif amaçlı değil koruma amaçlı da uygulanmaktadır. Çünkü metallerin yüzeylerini korumak metalin kendisini korumaktır. Metalin yüzeyin de küçücük bir noktada başlayan korozyon (oksitlenme) zaman içinde metalin iç kısımlarına doğru ilerler, paslanma ve çürüme gerçekleşir. Bu da metalin kullanımdaki ekonomik ömrünü kısaltır. Bu sebeple uzun yıllar kullanmak istediğiniz metal eşyalarınızı kaplama yaparak ömürlerini dahada uzatabilirsiniz.
Kaplama Konusunda hizmet verdiğimiz sektörler
Telefon, Otomotiv, Takı - Mücevher
Medikal, Armatür, Saat
Elektronik, Konutlar, Dekorasyon
Kozmetik, Denizcilik, Organizasyon
Madeni Eşya, Mimari, Hediyelik Eşya
Gözlük, Çerçeve, Mobilya
Sardes Kaplama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sardes Kaplama
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Saat, Gözlük, Mücevher Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Burak Uğurlu
Adres: Doğu Mh. Eskidolayoba Cd. Gül Sitesi C-blok K:1 D:3 Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6595900
Web Sitesi: www.sardeskaplama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sardes Kaplama firma bilgileri. Sardes Kaplama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sardes Kaplama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sardes Kaplama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-12-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.