Sarem Eğitim Araçları

Şirket Hakkında
anaokulu malzemeleri alanında faaliyet gösteren firmamız tedarikçilerinden uygun fiyatlarla tedarik ettiği yüksek kalitedeki, sağlık standartlarına uygun ürünleri Türkiye'nin her köşesindeki müşterilerine uygun fiyatla ulaştırmak için kurulmuştur. sektördeki müşterilerine www.sa-rem.com web sitesi olan firmamız farklı bir hedefle girmektedir.
Hedef kitlesini çocuk ürünleri satın alan müşterilerden daha öteye götürmeyi planlamaktadır. geniş bir reyon yapısına sahip büyük bir markete dönüşmek için yatırımlara hız vermiştir. Bu konsept teki ilk projemiz olan www.sa-rem.com online satış sistemine dönüşmüştür. Kalite konusundaki titizliğimiz ve müşteri memnuniyeti konusundaki kararlılığımız sektörde en büyüklerden biri olabilmemizin tek şartıdır. Bunu biliyoruz. Ve bu uğurda koşulsuz müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.
Sizin için seçtiğimiz her ürün öncelikle bizim süzgeç lerimizden geçer, kalite konusunda önce bizim onayımızı alır ve ardından siz müşterilerimize ulaşır.
Ve bizim müşterilerimiz bizim sunduğumuz ürünleri kullanırken, bu kontrol mekanizmasının güvenini yaşarlar.
2013 yılında kurulan anaokulu malzemeleri alanında faaliyet gösteren firmamız tedarikçilerinden uygun fiyatlarla tedarik ettiği yüksek kalitedeki, sağlık standartlarına uygun ürünleri Türkiye'nin her köşesindeki müşterilerine uygun fiyatla ulaştırmak için kurulmuştur. sektördeki müşterilerine www.sa-rem.com web sitesi olan firmamız 2017 yılına farklı bir hedefle girmektedir.
Sarem Eğitim Araçları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sarem Eğitim Araçları
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: Mert Ali Yıldırım
Adres: Fahri Koru Türk Mah.neşet Ertaş Cad.no:240/a
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 6837511
Web Sitesi: http://www.sa-rem.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sarem Eğitim Araçları firma bilgileri. Sarem Eğitim Araçları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sarem Eğitim Araçları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sarem Eğitim Araçları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.