Saygınlar Tarım Makineleri

Şirket Hakkında
1984 yılında küçük bir atölyede bir aile şirketi olarak kurulan SAYGINLAR traktör kabinleri ve römork üretimi ile başladığı faaliyetlerini günümüzde otuza yakın ürünçeşidinin üretimi ve temsilciliğini yaptığı markaların yüzlerce çeşit ürünlerininticaretini de yaparak devam etmektedir.

Üretimini Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 3.000 m2 kapalı ve 2.000 m2 açık alana sahip fabrikasında gerçekleştiren firmamız satışlarını ise Afyonkarahisar il merkezindeki mağazasında yapmaktadır. Satışlarımızın büyük bir kısmı yaygın bayi ve servis ağı sayesinde yurtiçi satışlar olmakla birlikte Kuveyt, Azerbaycan ve İran gibi ülkelere ihracatımız da olmaktadır.

Kurulduğu ilk günden bugüne İMALATTA KALİTE, SATIŞTA GÜVENCE prensibiyle hareket eden firmamız aynı zamanda sektöründeki yenilikleri de takip etmekte ve ArGe departmanının çalışmalarıyla ürün gamını yenilikçi ürünler ile genişletmektedir.

Üretimini yaptığımız belli başlı ürünler tarım makineleri sektörü açısından yem karma ve dağıtma makineleri, tarım römorkları, katı gübre dağıtma makineleri, sıvı gübre arazözleri, su ve akaryakıt tankerleri, traktör kepçeleri, toprak işleme makineleri vb. tarım makineleri olup ayrıca forklift taşıma römorkları, traktöre ve ya forklifte bağlı çalışan yol süpürgeleri gibi ürünlerin imalatı ile de farklı sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik üretimlerimiz mevcuttur.
Saygınlar Tarım Makineleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Saygınlar Tarım Makineleri
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: Bahtiyar Altunkaya
Adres: Ali Çetinkaya Bulvarı, Gazlıgöl Yolu Üzeri No:59 Afyonkarahisar Merkez, Turkey
Şehir: Afyon
Ülke: Türkiye
Telefon: (272) - 2293723
Web Sitesi: www.sayginlarmakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Tarım Makineleri Satıcılarına Bayilik Vermek İstiyoruz
Yem karma makinesi, katı ve sıvı günre dağıtma römorkları, youl süpürme makinası ve tarım alet ve ekipmanları üretmekteyiz. Bayiliğimiz almak iste...
Saygınlar Tarım Makineleri firma bilgileri. Saygınlar Tarım Makineleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saygınlar Tarım Makineleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saygınlar Tarım Makineleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.