Şdl İş Makinaları Beton Mikserleri Kumanda Telleri Kutuları

"kaliteyi ucuza alın"

Şirket Hakkında
ŞDL İş Makinaları 1994 yılında itme çekme kumanda spiralleri üretimi yapmak amacıyla Ankara merkezli olarak kurulmuştur. Kumanda spiralleri konusunda uzun yıllara dayanan deneyimi ve profesyonel kadrosuyla hizmet veren ŞDL, kaliteli ve ekonomik üretiminin bir sonucu olarak müşteri portföyünü arttırmış ve artık gereksinimini duyduğu ikinci tesisini 2004 yılında açmıştır. Caterpillar, Komatsu, Hitachi, Bomag, Mitsubishi, Champion gibi uluslararası markaların yan sanayi ve yedek parça hizmeti veren firmamız bunun yanı sıra özel siparişlerde cevap verebilmektedir. Ürünlerimiz düzenli olarak yurtdışına ihraç edilmektedir. Sektörde önemli bir yere sahip olan firmamız müşterileriyle büyümekten kıvanç duymaktadır.
Şdl İş Makinaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şdl İş Makinaları Beton Mikserleri Kumanda Telleri Kutuları
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: N.Bülent Çelebi
Adres: 100 yıl bulvarı 41/A sokak No:35/4 Ostim Yenimahalle
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3942722
Faks: (312) - 3942736
Web Sitesi: http://www.sdlcables.com.tr
Ürünleri
beton mikseri, transmikser kumanda kutusu
iş makinaları, inşaat makinaları, beton mikserleri, transmikser kumanda spiralleri, telleri, halatları
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şdl İş Makinaları firma bilgileri. Şdl İş Makinaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şdl İş Makinaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şdl İş Makinaları Beton Mikserleri Kumanda Telleri Kutuları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.