Şems Zeytinleri

Şirket Hakkında
Al Kollektif Şti, 1963 yılında kurulmuştur. Eski Unkapanı Gıda Toptancıları Çarşısı'nda hizmete başlayan Al Kollektif Şti. yarım asırdır gıda sektöründe hizmet vermektedir.

Bugün Rami'deki İstanbul Gıda Toptancıları merkezi ve Bayrampaşa Mega Center'daki büyük gıda merkezinde KOPUZ , ŞEMS , AL , KOPUZTÜRK markaları ile doyumsuz Türk mutfağının vazgeçilmezleri olan peyniri, zeytini, rize kavurmasını ve daha bir çok yöresel ve ithal lezzetleri çeşitliliği ve damaklarda iz bırakan lezizliği ile müşterilerine ulaştırmaktadır..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şems Zeytinleri
Sektörü: Gıda / Tarım » Zeytin
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Süt / Süt Ürünleri
Yetkili Kişi: Muhammet Mustafa Karali
Adres: Yağ İskelesi Cad.no:7/f Bayrampaşa-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6403030
Web Sitesi: www.alkollektif.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şems Zeytinleri firma bilgileri. Şems Zeytinleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şems Zeytinleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şems Zeytinleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.