Sismak Dizel Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Sismak Otomotiv 1994 yılından bu yana mazot pompa parçaları ve enjektör yedek parçaları alanlarında faaliyet göstermekte olup, birçok parçayı kendi bünyesinde imal etmektedir ve 2002 yılından bu yana ise mazot pompa sektöründe, dizel pompa yedek parça , enjektör memeleri, rotor krom kaplama ve yenileme işlemlerini yapmaktadır.
Firmamız imalatlarını SDS markası adı altında üretmekte ve siz değerli müşterilerimize ulaştırmaktadır. Aynı zamanda yurt dışına da ihracat yapmaktayız. Firmamız bu faaliyetler dışında tedarikçi olarak motor parçaları pazarlamakta , dolayısıyla imalatçı firmalara üretim konusunda yardımcı olmaktadır. Bu güne kadar büyük yollar kat etmemizdeki ve gelişmemizdeki en önemli faktör müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ön planda tutup zamanında iş teslimatlarımızdır.

Siz değerli müşterilerimizle beraber bugünlere gelen SİSMAK OTOMOTİV bundan sonraki günlerde de sizlerden aldıgı güçle hızla gelişip, sektöründe müşterilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek duruma gelecektir
Sismak Dizel Otomotiv
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sismak Dizel Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Araba Parçaları
Yetkili Kişi: Ömer Türkmenoğlu
Adres: F.cakmak Mah. Busan Osb. 10645 Sk. No:29
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 1221962
Web Sitesi: www.sismakdizel.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sismak Dizel Otomotiv firma bilgileri. Sismak Dizel Otomotiv adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sismak Dizel Otomotiv ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sismak Dizel Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-07-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.