Site İnsaat Ltd.sti.

"SANAYİ VE ENDÜSTRİYEL YAPILARDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ"

Şirket Hakkında
İzmir Alağa'da faaliyet gösteren şirketimiz sanayi, endüstriyel ve konut yapılarında 1983 yılından bu yana hizmet vermektedir.Tüpraş, Petkim, Dolum tesisleri, demir çelik fabrikaları ve çeşitli sanayi kuruluşlarında bitirilmiş işleri web sayfamızdan görebilirsiniz.Şirketimiz bünyesinde projelendirme de yapılmaktadır.Mimari ve statik projelerinizi belediye ruhsatı alınıncaya kadar takip edilir.Dilerseniz anahtar teslimi veya istediğiniz aşamaya kadar sözleşmeli olarak inşaatınız yapılır.Eğer sanayi tesisi yaptıracaksanız her türlü ekip ve ekipman sağlanarak birim fiyatlandırılır.Tadilatlarınızda da bizimle çalışırsanız asla vazgeçemeyeceksiniz.Hızlı ve zamanında bitirilen işlerinizde kaliteden ödün verilmemektedir.Eğer güçlendirme işiniz varsa gelin görüşelim.Projelerinizi hazırlıyalım , gerekli teknik ve kimyasallarla yapınızı güçlendirelim.
www.siteins.com
Site İnsaat Ltd.sti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Site İnsaat Ltd.sti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Tahsin Kayar
Adres: Kültür Mah. Demokrasi Mey. No:2/1-5 Aliağa
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5141865
Web Sitesi: www.siteins.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Site İnsaat Ltd.sti. firma bilgileri. Site İnsaat Ltd.sti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Site İnsaat Ltd.sti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Site İnsaat Ltd.sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.