Someteks Tekstil Ürünleri San Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
SOMETEKS, STOR PERDE VE ZEBRA PERDE ÜRETİCİ FİRMALARINA KUMAŞ SAĞLAMAKTADIR.HEM FİRMAYA ÖZEL , HEM DE GENEL ANLAMDA SATIŞLAR ANLAŞMA ŞARTLARINA GÖRE OLUŞTURULABİLİR.ZEBRA PERDE , BAMBU ZEBRA, EKONOMİK ZEBRA, KLASİK ZEBRA, DANTEL ZEBRA, ALTIN ZEBRA, SİLÜET ZEBRA VE PLİSE ZEBRA ÜRETİMİMİZ MEVCUTTUR.TAMAMI YERLİ ÜRETİM OLAN BU ÜRÜNLERDE KALİTE GÜVENCESİ İLE BİRLİKTE İTHALATTAN DOĞABİLECEK TÜM DEZAVANTAJLAR KALDIRILMIŞTIR.STOR KATOLOĞUMUZDA, FLOK STOR, GOLD-LİNE SERİSİ, ALİMÜNYUM STOR, KETEN KUMAŞLAR, İPEK SATEN STOR, BAMBU STOR VE ÖZEL ÜRETİM JAKARLAR MEVCUTTUR.ÜRETİCİLERİN KALİTESİNİ ARTTIRMAK VE DAHA VERİMLİ TAHSİLAT İÇİN GEREKLİ TÜM STOR-ZEBRA PERDELERDE SOMETEKS GENELDEN ÇOK DAHA FARKLI BİR ÇİZGİDE YER ALMAKTADIR.AYRICA , GÜÇLÜ BİR KİMLİKLE PERDECİLERE VE MANİFATURACILARA HİZMET EDEN TÜL-PERDE DAĞITIMCILARINA BU KONUYLA İLGİLİ DESTEK VERLİR.DİĞER YANDAN STOR VE ZEBRA PERDE SATIŞI YAPAN FİRMALARA TÜL-PERDE ÜRETİMİNDE DE ÖZEL KOLEKSİYONLAR GELİŞTİRİLİR.BAHSİ GEÇEN TÜM ÜRÜNLER , SOMETEKSİN TÜRK VE DÜNYA MARKALARINA HİZMET ETMİŞ 15 YILLIK TEKNİK BİLGİSİ VE TECRÜBESİ İLE KANITLANMIŞTIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Someteks Tekstil Ürünleri San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: ADEM ÖZKAN
Adres: HOŞDERE YOLU ÜZERİ ,BAHÇEŞEHİR MOBİLYACILAR ÇARŞISI , H-2 BLOK ESENYURT
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6050377
Web Sitesi: www.belemirstorperde.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Stor Ve Zebra Perde Kumaş Satışında Bölgesel Bayilik
ZEBRA PERDE ÜRETİMİMİZ ;BAMBU -KLASİK -EKONOMİK-PLİSE- ALTIN -DANTEL -KETEN VE FİRMAYA ÖZEL DESENLİ OLMAK ÜZERE BİRÇOK ALT BAŞLIĞA SAHİPTİR.BÖLGESEL B...
Someteks Tekstil Ürünleri firma bilgileri. Someteks Tekstil Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Someteks Tekstil Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Someteks Tekstil Ürünleri San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.