Spana

Şirket Hakkında
Spana Pembe, Düşün Yeşil Yaşa; Spana Türkiye’nin ilk doğal ürünler markasıdır. .Sağlık, mutluluk, kaliteli ve özel beslenmenin simgesi olan yeşil ve insanların pembe hayallerinden esinlenerek oluşturulmuştur. Hafızanızda yer eden sıkılmış ıspanak kutusuna vurgu yaparak hayatınızın içinde unutulmayan bir iz bırakan Spana, başlangıçta bebek ıspanak markası olarak yaratılmış ve her geçen gün, doğal üretilen ürünlerin bilinen bir markası olma yolunda hızla ilerlemektedir. Spana aklınızda kalan doğal bir lekedir. Her bölgenin en doğal ve meşhur ürünlerini bulabileceğiniz ve her tattığınız üründe kendinizi özel hissettiğiniz yerlerdir.
Spana
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Spana
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Stokları
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: İsmail Selçuk Deveci
Adres: Zümrütevler Mah.barış Cad.no:6/1 maltepe/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 7001000
Web Sitesi: http://devisso.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Spana firma bilgileri. Spana adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Spana ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Spana firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.