Sürprizler Diyarı Evlilik Teklifi Organizasyonları

Şirket Hakkında
Sürprizler Diyarı; sizin fikirlerinizin, sizin düşüncelerinizin, sizin hayallerinizin ön planda olduğu, profesyonel bir yaklaşımla, hayalinizdeki evlenme teklifi organizasyonunu muhteşem bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz tek adrestir. Yatta, Lazerle, Kız Kulesi'nde, Helikopterde, Kumsalda, Sinemada En Farklı Sürpriz Evlilik Teklifi Organizasyonları Ekonomik Fiyatlarla paketler halinde sizlere sunulmuştur.

Sizin hayat hikâyenizden yola çıkan, tamamen kişiye özel sürprizlerle sizi gerçek dünyadan sürpizler diyarına masalsı bir yolculuğa çıkaran muhteşem bir organizasyon…

Birbirinden farklı konsept ve birbirinden muhteşem yatlarla Boğaz’ın benzersiz güzelliği eşliğinde, torunlarınıza dahi anlatacağınız büyüleyici bir evlilik teklifi hikâyesi.
Sürprizler Diyarı Evlilik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sürprizler Diyarı Evlilik Teklifi Organizasyonları
Sektörü: Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Barış Yücel
Adres: Kültür Mah. Vişne Çıkmazı Sk. No:9 Ulus
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2872942
Web Sitesi: http://www.surprizlerdiyari.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sürprizler Diyarı Evlilik firma bilgileri. Sürprizler Diyarı Evlilik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sürprizler Diyarı Evlilik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sürprizler Diyarı Evlilik Teklifi Organizasyonları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.