Tarlasan Plastik: Plastik Yemek Masası Ayakları Sehpa Ayakları Plastik Aksesuar

Şirket Hakkında
Tarlasan Plastik: Plastik, Kayseri ili Organize Sanayi Bölgesi 26.cad No:14 Melikgazi / Kayseri adresinde bulunmaktadır. Firma Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Tarlasan Plastik dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Sektörünün lider kuruluşu olan Tarlasan Plastik ulusal ve uluslararası firmalara plastik masa ayakları, sehpa ayakları, mobilya aksesuarları, koltuk, kanepe plastik aksesuarları imalatı yapan bir firmadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Tarlasan Plastik: Plastik Yemek Masası Ayakları Sehpa Ayakları Plastik Aksesuar
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Tarlasan Plastik
Adres: Organize Sanayi Bölgesi 26.cad No:14 Melikgazi / Kayseri
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3221126
Web Sitesi: https://www.tarlasan.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tarlasan Plastik: Plastik firma bilgileri. Tarlasan Plastik: Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tarlasan Plastik: Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tarlasan Plastik: Plastik Yemek Masası Ayakları Sehpa Ayakları Plastik Aksesuar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-10-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.