Teklifborsasi.com

Şirket Hakkında
TeklifBorsasi.com, hizmet sektöründe yaptırmak istediğiniz küçük-büyük her türlü işiniz için ihale açarak teklif toplayabileceğiniz online bir pazar yeridir. Bir kaç saniye süren üyelik aktivasyonunuzun ardından mevcut profilleri inceleyerek inşaat firması, bebek bakıcısı, müzik öğretmeni, usta, taşeron firma, v.b. bulabilirsiniz. Teklif toplamak istiyorsanız, birkaç saniye içinde ihalenizi oluşturabilir, onlarca firmadan teklif toplayabilir, teklif veren firmaların profillerini, resim ve referanslarını inceleyebilir, daha önceki müşterilerinin firmayla ilgili memnuniyet veya şikayetlerini okuyarak daha net bir sonuç çıkarabilir ve işinizi en uygun kişi veya firmaya verebilirsiniz.
Teklifborsasi.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teklifborsasi.com
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: Turgay Dündar
Adres: Erler Mahallesi, Dumlupınar Bulv. No. 69 Ümitköy
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 5410943
Web Sitesi: www.teklifborsasi.com
Ürünleri
TeklifBorsasi.com, hizmet sektöründe yaptırmak istediğiniz küçük-büyük her türlü işiniz için ihale açarak teklif toplayabileceğiniz online bir pazar ...
İlan Talep ve Teklifleri
Mantolama İşleri İçin Usta Ve Firmalar Aranıyor
210m2'den 110.000 m2'ye kadar yüzlerce mantolama işi için teklif verecek usta, taşeron ve firmalar aranıyor. Bu işlere buradan ulaşabilir...
Teklifborsasi.com firma bilgileri. Teklifborsasi.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teklifborsasi.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teklifborsasi.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.