Tekno Kesim

Şirket Hakkında
Hakkımızda
10 Yıllık Sektör Tecrübesi, Mühendislik Altyapısı İle Birleşen Bir Ekip; Sürekli Müşteriyi Düşünen, Geliştiren, Beraber Geliştiren Bir Organizma…Tekno Kesim Bu Süre Zarfında Çok Şey Öğrendi. Her Zaman da Müşterilerimizi Mutlu Etmek, Onlara Yeni Fikirler Sunmak Birinci Önceliğimiz. Ne Yapıyoruz Peki Biz?

-Üretim, Otomotiv, Ambalaj, Kozmetik, Elektronik, Reklamcılık, Mobilya Gibi bir Çok Alanda Butik Bir Çalışma Alanına Sahibiz. Ya Sizin için Özel Bazı “Eva, Epdm, Sünger, Köpük, Keçe” gibi Malzemeleri İstenilen Adette İstenilen Ölçüde Kesiyoruz. Ya da “Ürüne Özel Paketleme Çözümleri Sunuyoruz. Bunları Yaparken de Yine Aynı Malzemelerden Faydalanıyoruz. Tek Yaptığımız Aslında Sizi Daha İyi Anlamak. Tekno Kesim B2B Çalışan, Ürettiğiniz Malzemeye Değer Katan Ürünler Tasarlayan Bir Oluşum.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tekno Kesim
Sektörü: Ambalaj » Endüstriyel ve Özel Ambalajlama
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: Bora Kara
Adres: Çavuşoğlu Mahallesi Yakacık Sokak No 126 D1, 100.yıl Sanayi Sitesi, Kartal/istanbul
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3388954
Web Sitesi: www.teknokesim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tekno Kesim firma bilgileri. Tekno Kesim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekno Kesim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekno Kesim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.