Teknoconvey

Şirket Hakkında
TeknoConvey, Türkiye ve dünyada pnömatik taşıma sistem ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş olup sektörün ihtiyaç duyduğu yoğun faz pnömatik taşıma sistem ekipmanlarının imalatı ve montajını gerçekleştirmektedir. Sektörün en deneyimli kadrolarına sahip olan TeknoConvey, satış sonrası üstün yedek parça ve servis olanaklarıyla kısa bir sürede ülkemizde ve dünyada sektörün öncü firmaları arasına girme onuruna sahip olmuştur.

TeknoConvey, bütün sistem ekipmanlarını kendi bünyesinde imalatı ve ve aynı zamanda montajını yapmasıyla da sektörde komple çözüm sağlayan ender bir üreticidir.

TeknoConvey Türkiye’de İstanbul ilinde konumlanmış olup bayi ve acentalarıyla birlikte hizmetlerini hergün daha iyi sloganıyla gerçekleştirmek için durmadan değerli müşterilerine hizmet sağlamaya devam ediyor.
Teknoconvey
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teknoconvey
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Sales Mehmet Ali
Adres: İstanbull/concepta Plaza
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8527347
Web Sitesi: http://www.teknoconvey.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknoconvey firma bilgileri. Teknoconvey adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknoconvey ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknoconvey firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.