Teknomil Makina Metal Parça San Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Teknomil Makina Metal, Bolu ili Aşağısoku Mahallesi Yaylayolu Sokak Ata Sanayi Sitesi 49/16 Bolu/ Merkez adresinde bulunmaktadır. Firma Maden ve Metal » Torna / Tesviye sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Nevzat Ertürk dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Teknomil Makine Metal Parça Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti 2017 Yılında kurulmuş olup , Bolu/Merkez ‘ de talaşlı imalat faaliyetlerine başlamıştır. Firmamız kurulduğu andan itibaren, müşteri memnuniyeti, kalite ve sistemli çalışma prensibinden  taviz vermeden sürekli iyileştirme, büyüme, değişen ve gelişen teknolojiye en hızlı şekilde uyum sağlamayı kendisine kurumsal bir hedef olarak seçmiştir.

Firmamız, çağın gereksinimlerine uygun olan teknolojiyi yakından takip ederek,   yatırımlarına devam etmektedir. Bünyemizde bulunan CNC torna tezgahları ile Otomotiv Sanayi, Silah Sanayi, Medikal ürünler,   kısacası metal , paslanmaz, çelik, pirinç, alüminyum  ve teflon malzemeleri  ile ilgili ürünleri üretebilecek,   kalite bilgi ve donanıma sahiptir.
İletişim Bilgileri
Firma: Teknomil Makina Metal Parça San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Torna / Tesviye
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Makineleri
Yetkili Kişi: Nevzat Ertürk
Adres: Aşağısoku Mahallesi Yaylayolu Sokak Ata Sanayi Sitesi 49/16 Bolu/ Merkez
Şehir: Bolu
Ülke: Türkiye
Telefon: (374) - 2179696
Web Sitesi: www.teknomil.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknomil Makina Metal firma bilgileri. Teknomil Makina Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknomil Makina Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknomil Makina Metal Parça San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.