Tekstil Laboratuvarı

Şirket Hakkında
Laboratuvar ve test hizmeti veren EUROLAB® kendi bünyesinde ve üye laboratuvarlarıyla tüm kapsamlarda test ve analiz hizmeti vermektedir.
Elektriksel Güvenlik Testleri, LVD, EMC ve IP Testleri, Tekstil Analizleri, Gıda Analizleri, Ambalaj Analizleri, Gıda Analizleri, Su Analizleri, Yem Analizleri, Endüstriyel Analizler, Çevre Analizleri, Hava Mikrobiyolojisi Analizleri, Ortam Gaz Analizleri, İş Sağlığı ve Güvenliği Analizleri Laboratuvarımızda Endüstriyel Testler, Kozmetik Testleri, Tekstil Testleri, Elektriksel Testler gibi bir çok hizmet verilmekte olup kuruluşlara bağımsız denetim ve belgelendirme hizmetleri vermektedir.
Tekstil Laboratuvarı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tekstil Laboratuvarı
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Ayşegül Tanrıkulu
Adres: Merkez Mh, Gençosman Cd No 11 E, Güngören - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7020220
Web Sitesi: 34164
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tekstil Laboratuvarı firma bilgileri. Tekstil Laboratuvarı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekstil Laboratuvarı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekstil Laboratuvarı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-08-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.