Temsan Paslanmaz

Şirket Hakkında
Temsan Paslanmaz 1987 yılında ülkemizin paslanmaz çelik alanındaki ihtiyaçları göz önüne alınarak paslanmaz çelik fittings mamullerinin ithalatı aynı zamanda da bu mamullerin Türkiye’de üretim ve pazarlanması amacıyla kurulmuştur. Aradan geçen 30 yılı aşkın süre içinde ürün gruplarına paslanmaz çelik sac, paslanmaz çelik boru, paslanmaz çelik profil ve paslanmaz çelik çubuk çeşitlerini de ekleyen firmamız müşterilerinin iş ortağı olduğu bilinciyle geldiği bu günlere yine aynı bilinç ve titizlikle yoluna devam etmektedir

Bu doğrultuda kaliteli ürün, hazır stok, uygun fiyat ve hızlı teslimat gibi günümüzün gerektirdiği hizmet konularında kendisini sürekli geliştiren firmamız 2016’nın 2. yarısı itibariyle yeni yerine geçmiş olup 2017 yılı itibariyle de unvanını Temsan Paslanmaz Çelik AŞ. olarak değiştirerek kurumsal anlamda da yapılanmasına hız vermiştir

Temsan Paslanmaz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Temsan Paslanmaz
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Aziz Ersoy
Adres: Orhangazi Mah. Mimsan Sanayi Sitesi 1711 Sok No: 48-50 Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6648927
Web Sitesi: http://www.temsanpaslanmaz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Temsan Paslanmaz firma bilgileri. Temsan Paslanmaz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Temsan Paslanmaz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Temsan Paslanmaz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.