Text Toner Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Text Toner, kaliteli ürünleri kişiye özel hizmetler ile bir araya getirerek alışverişte sıkılmadan ve prosedürlere takılmadan, müşteri memnuniyetini para kaybetmekten değerli bulan bir kuruluştur. Neler Yapıyoruz; Firmamız tonerden, kartuşa kiralık fotokopiden lazer yazıcı satışıyla, kırtasiye ve sarf sektörünün yıldız markaları ile iş birliği yapmaktadır. Basit ve hızlı alışveriş; Text toner genç bir şirket, Daha koşacak çok yolumuz var. Ürünlerimiz hangi uluslararası belgelere tabii; İthalat ve İhracatını yaptığımız tüm ürünler ISO 9001| ISO 14001 | OHSAS 18001 kalite belgeleri bulunmakta olup, Sektörde eksik olan Anlık hizmet ve kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla piyasaya sunarak kapıya hizmet sağlamaktır.
Text Toner Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Text Toner Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: Mehmet Ali Keskin
Adres: Yahya Kemal Mah. Kıvrım Sk. No:544 Kağıthane
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3241325
Web Sitesi: http://www.texttoner.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Text Toner Hizmetleri firma bilgileri. Text Toner Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Text Toner Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Text Toner Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.