Toraman Organık Tarım Gıda San. Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Toraman organik tarım olarak kuru kayısıda; organik ve konvansiyonel alanda faaliyet göstermekteyiz .
Toraman organik tarım olarak kuru kayısıda; hedefimiz kalite ve nicelik olarak var olan standartların üzerinde bir kalite standarttı yakalamak ve şu an itibariyle yakalamış olduğumuz bu kalite standartını daha üst seviye’ ye çıkarmaktır.
Konvansiyonel (sarı ve gün kurusu) ve organik kuru kayısıda her boyut mevcut olup s-1, s-2, s-3, s-4, s-5, s-6, s-7, s-8 sınıflandırma olarak ihraç etmekteyiz.
Konvansiyonel ve organik kuru kayısı kesmeleri 3-5mm, 4-6mm, 6-8mm, 8-10mm, 10-10mm. İhraç ettiğimiz ürünlerin kalite standartı yüksek olup bu kalitenin oluşturulmasında var olan kalite politikamızla beraber müşteri spektleri esas teşkil edilmektedir.
Organik ürünlerimiz ihracata gönderilmeden önce 72 saat süresince -45 °C şoklanmaktadır.
Ürün ambalaj çeşitliliği mevcut olup müşteri taleplerine cevap verilebilmektedir. Karton ve şeffaf olarak: dökme 12.5 kğ, 5 kğ, 1kğ, 750 gr, 500gr, 400gr, 200gr ve termoform paketleme makinası.
İhracat ürünlerimizde özellikle kayısının tat ve kokusuna, renk ve boy homojenliğine itina ile dikkat edilmektedir. Bizden talep edeceğiniz her türlü konvansiyonel ve organik kuru kayısıya sizin spektlerinize ve kalite politikanıza uygun olarak cevap verebilecek kapasitede ürün kalitesine sahip bulunmaktayız.
FCSS sertifikasına sahip olmakla beraber 6800 m² kapalı alanında faaliyet göstermekteyiz
Toraman Organık Tarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Toraman Organık Tarım Gıda San. Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Duvar Saati
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: İbrahım Toraman
Adres: Çığlık Mahallesi Cığlık Sk No 19 44500 Doğanşehir/malatya
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (422) - 5238201
Web Sitesi: http://www.toramanorganiktarim.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kuru Kayısı, Sarı Kayısı, Kesmelik Kayısı Satımı
Konvansiyonel (sarı ve gün kurusu) ve organik kuru kayısıda her boyut mevcut olup s-1, s-2, s-3, s-4, s-5, s-6, s-7, s-8 sınıflandırma olar...
Toraman Organık Tarım firma bilgileri. Toraman Organık Tarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Toraman Organık Tarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Toraman Organık Tarım Gıda San. Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.