Trakya Nakliye Evden Eve Nakliyat

"eşyalarınız bizimle hep yeni kalacak"

Şirket Hakkında
İletişim Bilgileri:
Tel.: 0212 872 46 65
GSM.:0533 381 89 34
WhatsAAP.:0505 422 51 55
Mail Adresi: trakyanakliye@hotmail.com
Evden Eve Taşımacılık şirketimiz İstanbul başta olmak üzere Türkiye`nin her yerine komple veya parsiyel eşya sevkiyatı işlerinde akla gelen ilk firma özelliğini uzun yıllardır korumaktadır.
İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ nakliyeciler, Beylikdüzü evden eve nakliyat, Bahçeşehir evden eve nakliyat, Büyükçekmece evden eve nakliyat, Avcılar evden eve nakliyat, beylikdüzü nakliyeciler, beylikdüzü nakliyat şirketleri, Beylikdüzü eşya taşıma firmaları, Bahçeşehir evden eve nakliyat, Evden eve nakliyeciler, istanbul evden eve nakliyat, İlden ile nakliyat şirketleri, Adnan kahveci mahallesi evden eve nakliyat, Esenyurt nakliyat, Nakliye, Taşımacılık, Taşıma şirketleri, Nakliye şirketi, Buro nakliyesi, Willa eşyası taşıma şirketi, Büyük kamyon, Kamyonet, Panelvan, Tır, Evden eve nakliyat fiyatları, Şehirlerarası nakliyat firmaları, Fabrika taşımacılığı yapan firmalar beylikdüzü, Yakuplu, Kavaklı, İhlas marmara evleri nakliyat, Asansörlü nakliyeciler, Harici asansör, Dışardan kurulan asansör, Trakya Nakliyat, Trakya , Tavsiyeli evden eve nakliye , istanbulun en iyi nakliye firması, Şikayet almayan nakliyeciler, firmaları, Nakliye, Trakya, Taşımacılık, Mimaroba, Sinanoba, Güzelce, Silivri, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı evden eve, BEYLİKDÜZÜ EVDEN EVE NAKLİYAT, BEYLİKDÜZÜ ASANSÖRLÜ NAKLİYAT FİRMASI, BEYLİKDÜZÜ NAKLİYECİLER, BEYLİKDÜZÜ EVDEN EVE FİRMASI, BEYLİKDÜZÜ EŞYA TAŞIMA ŞİRKETİ, BEYLİKDÜZÜ NAKLİYAT FİRMASI, İSTANBUL EVDEN EVE NAKLİYE, Nakliye Firmaları, Evden eve nakliye şirketleri, Beylikdüzündeki evdeneveciler, Beylikdüzünde eşya taşıma şirketleri
0212 872 46 65
0533381 89 34
www.trakyanakliye.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Eşyaları taşınacak olan müşterilerimiz için Trakya Evden Eve Nakliyat firması hakkında faydalı bilgiler

1-) TRAKYA EVDEN EVE NAKLİYE’NİN MÜŞTERİLERİNE SUNDUĞU TAŞIMA HİZMETİNİN AŞAMALARI

A-) Taşınma Öncesi

1-) Eşyaları taşınacak olan müşterilerimiz, sitemizin iletişim bilgileri kısmında yer alan telefon numaraları ya da mail adresleri aracılığıyla firma yetkilisiyle irtibata geçer.
2-) Yapılan görüşmede müşterilerimizden taşınacak olan eşyalar ve ev ya da ofisin özellikleri hakkında bilgi alınır.
3-) Taşınacak olan eşyaların türü ( avangard, country, modern, klasik, spor, deri vb. mobilyalar; antika, piyano, mücevherat gibi taşınması ekstra bir titizlik isteyen kıymetli eşyalar) ve miktarı hakkında ayrıntılı bilgi verilmesi, hiçbir olumsuz durum yaşanmadan nakliyenin tamamlanması büyük önem arz eder. Zira bu sayede firmamız taşınacak olan eşyanın türüne uygun ve yeterli miktarda muhafaza ve ambalaj malzemesi getirebilecektir.
4-) Ev ya da ofisin kat bilgileri, oda sayısı (1+0, 1+1, 2+1, 2+2, 3+1, 3+2, 4+1, dublex, triblex, villa vb.), fiziki özellikleri (asansörün mevcudiyeti ve kullanım durumu, taşıma aracı ve bina arasındaki mesafe) ve konumu hakkında verilecek ayrıntılı bilgiler de aynı şekilde sorunsuz bir taşıma işleminin en önemli aşamalarını teşkil eder.
5-) Müşterilerimizin talebi durumunda (bardak, tabak vb. zücaciye tarzı kırılacak eşyaların hasar görmesini önleyecek ambalaj malzemeleriyle sarılması ve koruyucu kasalara yerleştirilmesi; askıda bulunan kıyafetlerin ütüsü bozulmadan taşınmasını sağlayan askılı kolilere konulması; kitap vb. malzemelerin kolilenmesi gibi) eşya toplama hizmeti de firmamızın müşterilerimize sağladığı kolaylıklar arasındadır. Ancak bu işlem nakliyeye ek bir ücrete tabidir.
6-)Yukarıda işaret edilen hususların ayrıntılı şekilde tespiti ve daha profesyonel bir taşıma hizmeti için müşterilerimizin talebine bağlı olarak firmamız ücretsiz exper hizmeti vermektedir.
7-)Görüşme sonucunda karşılıklı a
İletişim Bilgileri
Firma: Trakya Nakliye Evden Eve Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Depo
Yetkili Kişi: Turgay Şahin
Adres: Adnan Kahveci Mahallesi Esentepe Cad. No 3 B Beylikdüzü İstanbul 0505 422 51 55 0533 381 89 34
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8724665
Web Sitesi: www.trakyanakliye.com
Ürünleri
MODEL 2003 SAHİBİNDEN 95.000 KM DE 23 m3 HACİMLİ FİYAT 26.900 TL VADE TAKAS OLUR KREDİYE UYGUN
DEPOLAMA HİZMETİMİZ müşterilerimizin depo ihtiyacına yardımcı olabilmek için ev ve ofis taşımacılığın yanısıra depolama hizmeti de sunmaktayız. ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Trakya Nakliye Evden firma bilgileri. Trakya Nakliye Evden adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Trakya Nakliye Evden ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Trakya Nakliye Evden Eve Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.