Tuğrul Hayvancılık Sütbank İnek Düve Katılım Projesi Konya

Şirket Hakkında
TUĞRUL Konya sütbank, konyada sütbank, Karapınar sütbank, sütbank nedir ne işe yarar ne kadar kazandırır, süt bank projesi nedir, süt bank bilgilendirme, süt bank bilgilendirme, sütbank sisteminin çalışma prensibi nasıldır, sütbank sistemine giriş aidatı ne kadardır. ara ödemeler var mı dır, sütbank süt ücreti hangi kıstaslara göre belirlenmektedir.sütbank hayvanımız ölürse bu durum bizi ne kadar ne ne şekilde etkileyecektir, sütbank süt ücretini ben her ay almak istemiyorum. bunu yıllık olarak toplu bir şekilde alabilirmiyim, sütbank katılım ücretini taksite ödeyebilirmiyim,
Tuğrul Hayvancılık Sütbank
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tuğrul Hayvancılık Sütbank İnek Düve Katılım Projesi Konya
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Cam Eşya
Yetkili Kişi: Selami Ersoy
Adres: Gaziosman Paşa Mah. Avşar Mevki Küme Evleri Karapınar-konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 7585107
Web Sitesi: www.konyasutbank.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tuğrul Hayvancılık Sütbank firma bilgileri. Tuğrul Hayvancılık Sütbank adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tuğrul Hayvancılık Sütbank ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tuğrul Hayvancılık Sütbank İnek Düve Katılım Projesi Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.