Turkuaztez Tez Hazırlama Merkezi

Şirket Hakkında
Turkuaztez Tez Hazırlama Merkezi; doktora, tıpta uzmanlık ve yüksek lisans düzeyindeki tezler için profesyonel danışmanlık hizmeti sunmakta olan bir kurumdur. Öğrencilerden gelen tez yazdırma ve danışmanlık taleplerini en doğru biçimde karşılayabilmek için kadrosunda alanında uzman akademisyenler yer almaktadır. Yürütülen tüm çalışmalarda %100 müşteri memnuniyetini sağlamak üzere işletme, tüm çalışmaları için mutlak mezuniyet garantisi vermektedir. Bu şartların sağlanması için tüm tezlerde mutlak özgünlük sağlanmakta ve bu durum Turnitin raporu ile belgelenmektedir. Turkuaztez Tez Hazırlama Merkezi tez danışmanlığının yanı sıra analiz desteği de sağlamaktadır. Özellikle yaygın kullanılan SPSS, Amos, Lisrel, Stata ve Eviews gibi programlar aracılığı ile gerçekleştirilen analizlerde profesyonel kadro tarafından etkin çözümler üretilmektedir.
Turkuaztez Tez Hazırlama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turkuaztez Tez Hazırlama Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Turkuaztez Danışmanlık
Adres: Cevizli Mah. Saraylar Cad. No:97
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6064940
Web Sitesi: https://www.tezhazirlama.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turkuaztez Tez Hazırlama firma bilgileri. Turkuaztez Tez Hazırlama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turkuaztez Tez Hazırlama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turkuaztez Tez Hazırlama Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-09-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.