Tusem Kozmetik İth. Ve İhr. San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Tusem kozmetik, kozmetik ve ilaç sektöründe 20 yılı aşan bir deneyime sahip ekip tarafından yönetilmektedir. Dünyada kozmetik sektöründe değişen teknolojileri yakından takip etmekte ve innovative ve premium segmentte ki ürünleri ülkemiz tüketicilerine sunmaktadır. Bu amaçla dünyada bir ilk olan SP1 Patentli teknolojiye sahip Bellus skin ürünlerinin Türkiye, Rusya ve 11 ülkede daha exclusive distribütörlüğünü yapmaktadır. Sunduğumuz ürünlerin yüksek kalite standartlarını sağlamasına azami dikkat etmekteyiz.

Dünyada kozmetik sektörünün yükselen değeri Kore’de geliştirilmiş, Kanada’dan ithal premium güzellik ve cilt bakım ürünlerini sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tusem Kozmetik olarak farklı markaların Premium cilt bakım ürünlerini sizlerin beğenisine sunmaya devam edeceğiz.

Tusem Kozmetik İth.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tusem Kozmetik İth. Ve İhr. San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: Semih Demircan
Adres: Aziziye Mah. Cinnah Cad. Özdoğan Apt. 66/5
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4407404
Web Sitesi: 06540
Ürünleri
Cilt Gençleştirme Serumu Dünyada bir ilk.! PTD(Protein Transduction Domain) sistemi ile Egf ve Fgf1 büyüme faktörlerini birlikte cilt altına ileten S...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tusem Kozmetik İth. firma bilgileri. Tusem Kozmetik İth. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tusem Kozmetik İth. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tusem Kozmetik İth. Ve İhr. San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.