Ünlüler Koltuk Döşeme

Şirket Hakkında
"Firmamız 2000 yılında kurulmuş olup İstanbul Silivri'de hizmet vermektedir, her nevi koltuk, çekyat, oturma grubu, sandalye yüz değişim tamir ve bakımı yapılır, özel istenilen ölçü ve modelde koltuk yapımımız mevcuttur, kumaş satışımız vardır, provalı örtü dikimi yapılmaktadır, kredi kartına taksit imkanımız, ücretsiz keşif ve teklif imkanlarımız bulunmaktadır.

İlk yıllarda sadece koltuk ve çekyat yüz değişimi yapıp ileriki yıllarda restaurant, bambu sandalyeleri, şezlong minderleri, otel işleri vs. bir çok ürünü siz müşterilerimize en iyi ve kaliteli biçimde sunmuştur.

Siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için kalite, temiz işçilik ve uzman kadromuzla her zaman yanınızdayız.

Bizi tercih ettğiniz için teşekkür ederiz.

İyi bir koltuk için gerekli en önemli hususlar , iyi bir sünger seçimi ve göze hitap edecek kaliteli ve zevkli kumaşların kullanılmasıdır. Bunların en usta biçimde kesim, dikim, döşeme işlemlerinin yapılması ise iyi bir koltuğun ortaya çıkmasını sağlar.

Geniş kumaş çeşitlerimiz ve ustaca dokunuşlarımız ile koltuk, kanepe, sandalye ve puflarınızı birer sanat eseri haline getiririz.

Onları evinizden alır, tekrar evinize teslim ederiz."
Ünlüler Koltuk Döşeme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ünlüler Koltuk Döşeme
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya Kaplama
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: Turan Ünlü
Adres: Piri Mehmet Paşa Mh. Burhan Soyaslan Sk. No:9/b Silivri
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7439976
Web Sitesi: www.unlulerkoltuk.xyz
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ünlüler Koltuk Döşeme firma bilgileri. Ünlüler Koltuk Döşeme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ünlüler Koltuk Döşeme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ünlüler Koltuk Döşeme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.