Üstün-el Temizlik Makina San. Ve Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Firmamız 1999 yılından bu yana yol Süpürge Makinalarının imalatı ve satışı konusunda hizmet vermektedir. Hem ülke hem de dünya pazarında kendi alanında önemli bir yer edinmiş ve yapmış olduğu makinalar aranılan ve tercih edilen ürünler olmuştur. MARATHON markasını tescilini kendi bünyesine almış ve markasını üretmiş olduğu makinaların kalitesi ile özdeşleşmiştir. Gün geçtikçe MARATHON markasıyla bildiği ve tecrübe sahibi olduğu çevre temizliği makinalarında ürün sayısını artırmaya ve yeni makinalar üreterek ürün yelpazesini genişletmeyi hedeflemiştir.

Yeni makina üretim hedeflerimiz doğrultusunda kaldırım ve dar yolların temizliği için mekanik yürüyüşlü ŞAFAK isimli imalatımızı gerçekleştirdik. Yaprak toplama makina ekipmanlarımızı sırtta taşınan vakumlu tip ve kendinden yürüyüşlü çekme kolaylığı olan sistemlerle yeniledik.

Engelli yurttaşlarımızın tekerlekli sandalyeleri ile ulaşım araçlarına kolay binmelerini sağlayan hidrolik sistemli lift ekipmanlarını imalatlarımız arasına dahil ettik.

Çevreye olan duyarlılığın artması ile birlikte katı atık seçme değerlendirme ve geri dönüşüm tesisleri imalatı ile çöpün ekonomik değerlendirilmesi konularına yöneldik.

Avrupa Birliğİ Kriterleri doğrultusunda hijyen ve hayvan refahını esas alan uygulamara yönelik Hayvan Kesim Sistemleri ve Mezbaha Makinaları İmalat ve Montaj konularında da çalışmalarımızı geliştirdik.

Hedefimiz kaliteli, teknolojik ve ekonomik üretimler ...
Üstün-el Temizlik Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Üstün-el Temizlik Makina San. Ve Tic.ltd.şti
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: TURGUT BÜLBÜL
Adres: CUMHURİYET MH. 136 SOKAK NO: 4 ULUCAK - KEMALPAŞA /İZMİR TÜRKİYE
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8735116
Web Sitesi: www.ustun-el.com
Ürünleri
MOTOR MARKASI BRİGGS & STRATTON YAKIT CİNSİ BENZİNLİ (kurşunsuz) MOTOR GÜCÜ 11 KW (13 HP), 340 cm³ İLK ÇALIŞTIRMA ŞEKLİ ELEKTRİKLİ STARTER İ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Üstün-el Temizlik Makina firma bilgileri. Üstün-el Temizlik Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Üstün-el Temizlik Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Üstün-el Temizlik Makina San. Ve Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.